Home
Doctors & Team

Team CCFM

Ulrik Hjerpsted

UH

Founder, Specallæge i karkirurgi

Ulrik er en af landets førende funktionel medicinere, og speciallæge i karkirurgi. Ulrik er founder af CCFM og ansvarlig læge.

Ulrik har arbejdet med funktionel medicin siden 2011 og er motiveret til at forebygge sygdom og til at inspirere folk til at tage ansvar for deres helbred. Som kirurg har Ulrik set tusinde er tilfælde der kunne være forebygget og mener at operation er sidste udvej.

Ulrik’s vision er at bringe forebyggende helbred og personlig medicin på dagsordenen.

Rasmus Lund Nielsen

Psykolog
Cand.psych.aut.

Rasmus er psykolog (cand.psych.aut) med fokus på behandling af stress, angst og depression. I sin kliniske praksis benytter han evidensbaserede metoder, herunder metakognitiv terapi, og den seneste forskning.

Rasmus arbejder med ledere og teams omkring arbejdsrelaterede problemstillinger. Rasmus har de sidste fire år samarbejdet med Bispebjerg Hospital om stressforebyggelse. Han derudover ekstern lektor på Copenhagen Business School, Institut for Organisation, og ansvarshavende redaktør på Tidsskriftet Erhvervspsykologi. 

Rasmus  udgav i 2018 bogen ”Tilbage Efter Stress der blandt andet gør op med myter om stress og anviser nye metoder til at behandle og forebygge. Han er desuden aktiv i debatten om stress fx her og her.

Kim Skovholm

Fysisk Træner & Mental Coach, cand.scient.

Kim har over 23 års erfaring med arbejde inden for træning, kostrådgivning og mentalcoaching. Igennem årene har arbejdet omkring sundhed været centreret om implementering af optimale levevaner og funktionel træning, skræddersyede ernæringsstrategier og hverdags ”life-hacks”.

Sideløbende har Kim afholdt over 150 foredrag, workshops og kurser i implementering af sundhed og vaner samt været sundhedsskribent for store livsstilsmagasiner som fx Fit Living og ALT for damerne samt sundhedsekspert på TV2 Go’ Morgen Danmark. 

Kims har en baggrund fra humanfysiologi, ernæring og motivationspsykologi og er cand.scient. fra 2013 og har desuden arbejdet som forskningsansat på Københavns Universitet.

Mand, 38 år
Mand, 38 år
Inflammation
Læs mere
"Jeg fik en detaljeret forklaring som gjorde jeg forstod min krop reagerede som den gjorde samt tips til bedre at etablere de nye rutiner og har siden har nul inflammation og brændende meget energi."
Mand, 40 år
Mand, 40 år
OMAD
Læs mere
"Har arbejdet med vægttab gennem OMAD (One Meal A Day)."
Kvinde, 27 år
Kvinde, 27 år
SIBO (Small intestinal bacterial overgrowth)
Læs mere
"Jeg føler mig mødt med forståelse, og et oprigtig ønske om at (ved første konsultation; at finde diagnosen og) behandle sygdommen. Behandlingen går i dybden med alle faktorer og komponenter, der kan være med til og der trigger SIBO. Og forløbet, som er 8 uger inde, viser resultater. Jeg er meget tilfreds, glad og lettet!"
Mand, 28 år
Mand, 28 år
Diskusprolaps
Læs mere
"Diskusprolaps, inflammation i hjertet samt generelt inflammatoriske tendenser i kroppen Dr. Hjerpsted har hjulpet mig af et dagligt morfin forbrug grundet smerter. Til ikke en gang at skulle bruge almindelig smertestillende og nu lever et meget aktivt liv uden smerter og gener."
Mand, 65 år
Mand, 65 år
Overvægt bl.a.
Læs mere
"Anvendelig og kompetent rådgivning i øjenhøjde. Ordentlig opfølgning. Kan varmt anbefales."
Mand, 31 år
Mand, 31 år
Mavesyre
Læs mere
"Ulrik er meget kompetent og lytter til ens problemer og behov. Der blev fremsat en skræddersyet løsning, med brugbare værktøjer, som hjalp mig meget i min hverdag fremover. Varm anbefaling herfra."
Mand, 26 år
Mand, 26 år
Allergi og generel sundhed
Læs mere
"Ulrik Hjerpsted er enormt kompetent og dygtig. Han formår at se én i øjnene og vejlede skræddersyet til dine problemstillinger. Man føler sig i trygge hænder og Ulrik lægger ikke mellem fingrene hvad han mener der bør gøres. CCFM vækker tillid, og jeg vil anbefale alle at tage en konsultation her. Det er en investering i en selv, og ens sundhed."
Mand, 35 år
Mand, 35 år
Søvn, blodsukker, autoimmunitet
Læs mere
"CCFM er stedet hvis du vil optimere dit helbred med adgang til en funktionel læge der forstår holistisk behandling af livsstilssygdomme og kroniske tilstande. Kan varmt anbefale Ulrik som en kompetent og humoristisk læge."
Mand, 38 år
Mand, 38 år
Morbus Crohns
Læs mere
"Jeg oplevede en helt særlig forståelse for min situation og at Ulrik satte sig meget grundigt ind i hele min historie. Jeg mærkede en sjælden og et dybfølt ønske om at løse mine problemer - noget jeg virkelig har savnet. Dertil kommer en stor kompetence der udmundede i at jeg fik lagt en plan der bragte styr på min sygdom og dertil hørende symptomer. Jeg er meget taknemmelig <3"
Mand, 21 år
Mand, 21 år
Ondt i maven
Læs mere
"Mega god. Fik forklarer tingene. På pædagogisk måde og er nu i fuls gang med mit diet."
Kvinde, 77 år
Kvinde, 77 år
Overvægt og slidgigt
Læs mere
"Besøget var overraskende positivt og har haft daglig betydning for både øget fysisk træning inde som ude og for indtag af færre og mindre måltider/dag. Resultat efter et par uger: vægtreduktion og bedre velbefindende. Jeg har lært at spise til jeg er 80 % mæt af et måltid bestående 80% af grøntsager og drikker nu mere vand og får rørt mig mere i frisk luft ved strand og skov..."
Tidligere
Næste

Har du et spørgsmål?

Kontakt os