Copenhagen Center of functional medicine

Forløb & Konsultation

0
Samlet Års Erfaring
+ 1000
Total Patienter Behandlet
0 år
Snart Muligt

Forløb

Det handler om at adressere de bag ved liggende problemer, og ikke bare behandle symptomer.

Udredning af Sygdomme

Vi arbejder dybere end de fleste læger og klinikker. Nogle patienter har simple problemer og simple løsninger. Vi ønsker dog at forstå hvorfor en klient er blevet syg og hvordan vi kan sikre at klienten kommer til bunds i  problemstillingerne, opbygger et stærkt helbred og ikke bliver syg igen.

Vi behandler årsager og ikke symptomer. Derfor arbejder vi på at få et fuldt og klart overblik over dit helbred. Det gør vi ved en gennemgående forståelse af din helbredshistorie, innovative tests og konsultationer.

Covid-19

Vi kan sagtens afholde konsultationer online, hvis du foretrækker dette. Vi tilbyder dog fortsat konsultationer i klinikken i Store Kongesgade 88,1. 

Nedenfor er et eksempl på et forløb. Det er sund fornuft at vide om din plan virker, og få gen-testet dine tal således at du bliver Ultra Rask og fuld af energ

Funktionel Medicin Forløb

Udfyld Sundhedsformular

Her dokumentere du din families og din egen sundsheds historik. Det er nogen gange nødvendigt at spørge din familie og det er ikke sikkert du kender dine bedsteforældres helbred. Det er vitalt for at kunne undersøge og bygge en fuld profil og proaktiv helbredsplan. Den kan ofte være vigtigere end en fuld DNA profil.

Muligvis tests før konsultation

For at få et basis niveau før din konsultation kan vi ønske at tage en blod og urin prøver. Det gør ikke ondt.  Og det giver os et helbredsbillede at din sundhed og det giver også en forståelse for det samspil der sker mellem systemerne i din krop. Og du får muligheden for at gen-teste senere i forløbet og se nye niveauer og at følge udviklingen.

Konsultation
Konsultation
Konsultation CCFM.dk

På baggrund af din families sundshedshistorik, din historik, dine mål og dine resultater fastsætter vi en plan for de kommende 6-8 uger. Vi gennemgår dine resultater, vores analyse og laver sammen en plan for at få dit helbred optimeret.

Individuel Helbredsplan
Madplan CCFM.dk

Planerne skal passe dit dit ambitionsniveau, din familie og testresultater og overfølsomheder. Vi ønsker at lave ændringer du kan leve med hele livet.

2-3 Måneder
Check-In Konsultation

Det er vitalt at tjekke ind i mellem perioden. Vi gen-tester kristiske værdier, justerer på doser, planer og laver ændringer til din plan. En plan du kan følge er vigtigere end en plan ”man ikke har tid til”.

12 måneder
Årligt Check-In

Ligesom din bil bliverefterset anbefaler vi at du også bliver det. Vi kan nemlig ikke købe en ny krop. Simple check af dine vitale processer og fokus områder fra tidligere samt en justering af din sundhedplan. Det er god fornuft og vejen til at blive UltraRask.

De Bedste Løsninger

Hvis du bare ønsker nogle piller, der løser alle dine problemer, så må vi nok skuffe dig. Men vi kan teste dig, og optimere løsningerne, så de passer til din krop.

Søvn

REM søvn, dyb søvn og let søvn. Og nok søvn til hjernen. Målt.

Bevægelse

Den bedste giver sved på panden og kan gøres 30 min om dagen altid.

Super Kosttilskud

Testet, personligt justeret og nogle specifikt til longevity.

Mad

Spist mest det du kan finde i naturen et sted. Maksimer næring og hold pauser.

Mind

Mindfulness kan måles via scanninger. Find noget der passer til dig.

Our Experts

Vores læger og Specialister

Vores team er specialister i deres område og dedikeret deres liv til forbedre sundheden. Kontakt os for at få en snak om vi kan hjælpe dig. 

Doctor Ulrik Hjerpsted CCFM

Ulrik Hjerpsted

Speciallæge
Cand.med.

Kim Skovholm

Fysisk Træner & Mental Coach
cand.scient.

Rasmus Lund Nielsen

Psykolog - Stress Specialist
Cand.psych.aut.

Services

Foruden functional medcine og udredning, tilbyder vi også fysisk træning, stress coaching og forløb i longevity.

Fysisk & Mental Coaching

Stress Coaching

Longevity

Testimonials

Dit smile er vores største reward!

Mand, 38 år
Mand, 38 år
Inflammation
Læs mere
"Jeg fik en detaljeret forklaring som gjorde jeg forstod min krop reagerede som den gjorde samt tips til bedre at etablere de nye rutiner og har siden har nul inflammation og brændende meget energi."
Mand, 40 år
Mand, 40 år
OMAD
Læs mere
"Har arbejdet med vægttab gennem OMAD (One Meal A Day)."
Kvinde, 27 år
Kvinde, 27 år
SIBO (Small intestinal bacterial overgrowth)
Læs mere
"Jeg føler mig mødt med forståelse, og et oprigtig ønske om at (ved første konsultation; at finde diagnosen og) behandle sygdommen. Behandlingen går i dybden med alle faktorer og komponenter, der kan være med til og der trigger SIBO. Og forløbet, som er 8 uger inde, viser resultater. Jeg er meget tilfreds, glad og lettet!"
Mand, 28 år
Mand, 28 år
Diskusprolaps
Læs mere
"Diskusprolaps, inflammation i hjertet samt generelt inflammatoriske tendenser i kroppen Dr. Hjerpsted har hjulpet mig af et dagligt morfin forbrug grundet smerter. Til ikke en gang at skulle bruge almindelig smertestillende og nu lever et meget aktivt liv uden smerter og gener."
Mand, 65 år
Mand, 65 år
Overvægt bl.a.
Læs mere
"Anvendelig og kompetent rådgivning i øjenhøjde. Ordentlig opfølgning. Kan varmt anbefales."
Mand, 31 år
Mand, 31 år
Mavesyre
Læs mere
"Ulrik er meget kompetent og lytter til ens problemer og behov. Der blev fremsat en skræddersyet løsning, med brugbare værktøjer, som hjalp mig meget i min hverdag fremover. Varm anbefaling herfra."
Mand, 26 år
Mand, 26 år
Allergi og generel sundhed
Læs mere
"Ulrik Hjerpsted er enormt kompetent og dygtig. Han formår at se én i øjnene og vejlede skræddersyet til dine problemstillinger. Man føler sig i trygge hænder og Ulrik lægger ikke mellem fingrene hvad han mener der bør gøres. CCFM vækker tillid, og jeg vil anbefale alle at tage en konsultation her. Det er en investering i en selv, og ens sundhed."
Mand, 35 år
Mand, 35 år
Søvn, blodsukker, autoimmunitet
Læs mere
"CCFM er stedet hvis du vil optimere dit helbred med adgang til en funktionel læge der forstår holistisk behandling af livsstilssygdomme og kroniske tilstande. Kan varmt anbefale Ulrik som en kompetent og humoristisk læge."
Mand, 38 år
Mand, 38 år
Morbus Crohns
Læs mere
"Jeg oplevede en helt særlig forståelse for min situation og at Ulrik satte sig meget grundigt ind i hele min historie. Jeg mærkede en sjælden og et dybfølt ønske om at løse mine problemer - noget jeg virkelig har savnet. Dertil kommer en stor kompetence der udmundede i at jeg fik lagt en plan der bragte styr på min sygdom og dertil hørende symptomer. Jeg er meget taknemmelig <3"
Mand, 21 år
Mand, 21 år
Ondt i maven
Læs mere
"Mega god. Fik forklarer tingene. På pædagogisk måde og er nu i fuls gang med mit diet."
Kvinde, 77 år
Kvinde, 77 år
Overvægt og slidgigt
Læs mere
"Besøget var overraskende positivt og har haft daglig betydning for både øget fysisk træning inde som ude og for indtag af færre og mindre måltider/dag. Resultat efter et par uger: vægtreduktion og bedre velbefindende. Jeg har lært at spise til jeg er 80 % mæt af et måltid bestående 80% af grøntsager og drikker nu mere vand og får rørt mig mere i frisk luft ved strand og skov..."
Tidligere
Næste

Medier

Vi er nævnt

Med mere end 30 års samlet erfaring er vores team nævnt i følgende medier.