Copenhagen Center of functional medicine

Forskningsbaseret sundhed & Langt liv

0
Samlet Års Erfaring
+ 1000
Total Patienter Behandlet
0 år
Snart Muligt

Bliv Ultra Rask

Opbyg et stærkt fundament for dit liv, ved at optimere din sundhed. Derved kan du blandt andet planlægge at leve længere og samtidig leve godt.

Copenhagen Center of Functional Medicine – Vi arbejder både med raske klienter, der gerne vil være ultra rask, og klienter der ønsker at løse de bagved liggende årsager til sygdom. Vi bruger de bedste diagnostiske metoder og redskaber fra konventionel medicin, såvel som nyere innovative tests og værktøjer, med personlig optimeret kost, søvn, bevægelse og kosttilskud. Baseret på forskning.

Hvad er funktionel medicin?

Tankegangen bygger på konventionel medicin, som en helbredesforståelse af kroppen, med fokus på forebyggelse og balance. Vi arbejder sammen med dig på de vigtigste emner som; Søvn, mentalt helbred, kost/kosttilskud og motion. Derudover, har vi mulighed for, at benytte helbredsundersøgelser fra eksterne laboratorier.

Healthcare er bedre end sickcare

Vi ønsker, at vi sammen kan arbejde hen imod et bedre helbred for dig. Sundhedsvæsenet har historisk fokuseret på, at behandle sygdomme og symptomer, ud fra deres organer, hvorfor hospitalsafdelinger er opbygget derefter.

Vi ser din sundhed, som et integreret netværk af mange funktioner, og ikke kun som enkelte isolerede organer, der skal behandles, når de bryder sammen.

 

medicin klienten i fokus

Klienten i fokus & individuel behandling

Patienten i centrum

Copenhagen Center of Functional Medicine (CCFM) leverer indviduel behandling ud fra fakta. Klienten er i fokus, vi vurderer hele individet, fra top til tå, og ser fx. på hvordan genetikken og dens individuelle celle- og baktierie sammensætning er, og skrædder syr en behandling ud fra det. Klienter ønsker ofte klare svar, på problemer og løsninger, men fakta er at klienter er forskellige og derfor behandler vi hver patient forskelligt.

Innovative metoder & medicinsk test

Vi bruger medicinske tests sammen med nye og innovative metoder for at komme helt til bunds med dit helbred. Hver patient er unik og får personlig behandling som også vil dække f.eks. kosttilskud, almindelig medicin, diæter, stress teknikker, infrarød lys og bevægelse. 

Alle vores behandlinger bygger på data og forskning fra ledende internationale forskere.

Seneste Blog Posts

Bred team ekspertise

Hele løsninger – Hele Teams

Hele løsninger kræver hele teams der favner bredt. Derfor har vi et team af blandt andet læge, sygeplejerske, en mentalcoach og en ernæringsekspert, som arbejder sammen om at hjælpe hver klient til at få den bedste behandling og det bedste fundament for optimal sundhed. Vi kan identificere problemer og skabe løsninger. Du skal også ville selv og gøre en daglig indsats. Det er dig der er ekspert på din krop.

CCFM TEam

Medier

Vi er nævnt

Med mere end 30 års samlet erfaring er vores team nævnt i følgende medier.

Klient Oplevelser

Mand, 38 år
Mand, 38 år
Inflammation
Læs mere
"Jeg fik en detaljeret forklaring som gjorde jeg forstod min krop reagerede som den gjorde samt tips til bedre at etablere de nye rutiner og har siden har nul inflammation og brændende meget energi."
Mand, 40 år
Mand, 40 år
OMAD
Læs mere
"Har arbejdet med vægttab gennem OMAD (One Meal A Day)."
Kvinde, 27 år
Kvinde, 27 år
SIBO (Small intestinal bacterial overgrowth)
Læs mere
"Jeg føler mig mødt med forståelse, og et oprigtig ønske om at (ved første konsultation; at finde diagnosen og) behandle sygdommen. Behandlingen går i dybden med alle faktorer og komponenter, der kan være med til og der trigger SIBO. Og forløbet, som er 8 uger inde, viser resultater. Jeg er meget tilfreds, glad og lettet!"
Mand, 28 år
Mand, 28 år
Diskusprolaps
Læs mere
"Diskusprolaps, inflammation i hjertet samt generelt inflammatoriske tendenser i kroppen Dr. Hjerpsted har hjulpet mig af et dagligt morfin forbrug grundet smerter. Til ikke en gang at skulle bruge almindelig smertestillende og nu lever et meget aktivt liv uden smerter og gener."
Mand, 65 år
Mand, 65 år
Overvægt bl.a.
Læs mere
"Anvendelig og kompetent rådgivning i øjenhøjde. Ordentlig opfølgning. Kan varmt anbefales."
Mand, 31 år
Mand, 31 år
Mavesyre
Læs mere
"Ulrik er meget kompetent og lytter til ens problemer og behov. Der blev fremsat en skræddersyet løsning, med brugbare værktøjer, som hjalp mig meget i min hverdag fremover. Varm anbefaling herfra."
Mand, 26 år
Mand, 26 år
Allergi og generel sundhed
Læs mere
"Ulrik Hjerpsted er enormt kompetent og dygtig. Han formår at se én i øjnene og vejlede skræddersyet til dine problemstillinger. Man føler sig i trygge hænder og Ulrik lægger ikke mellem fingrene hvad han mener der bør gøres. CCFM vækker tillid, og jeg vil anbefale alle at tage en konsultation her. Det er en investering i en selv, og ens sundhed."
Mand, 35 år
Mand, 35 år
Søvn, blodsukker, autoimmunitet
Læs mere
"CCFM er stedet hvis du vil optimere dit helbred med adgang til en funktionel læge der forstår holistisk behandling af livsstilssygdomme og kroniske tilstande. Kan varmt anbefale Ulrik som en kompetent og humoristisk læge."
Mand, 38 år
Mand, 38 år
Morbus Crohns
Læs mere
"Jeg oplevede en helt særlig forståelse for min situation og at Ulrik satte sig meget grundigt ind i hele min historie. Jeg mærkede en sjælden og et dybfølt ønske om at løse mine problemer - noget jeg virkelig har savnet. Dertil kommer en stor kompetence der udmundede i at jeg fik lagt en plan der bragte styr på min sygdom og dertil hørende symptomer. Jeg er meget taknemmelig <3"
Mand, 21 år
Mand, 21 år
Ondt i maven
Læs mere
"Mega god. Fik forklarer tingene. På pædagogisk måde og er nu i fuls gang med mit diet."
Kvinde, 77 år
Kvinde, 77 år
Overvægt og slidgigt
Læs mere
"Besøget var overraskende positivt og har haft daglig betydning for både øget fysisk træning inde som ude og for indtag af færre og mindre måltider/dag. Resultat efter et par uger: vægtreduktion og bedre velbefindende. Jeg har lært at spise til jeg er 80 % mæt af et måltid bestående 80% af grøntsager og drikker nu mere vand og får rørt mig mere i frisk luft ved strand og skov..."
Tidligere
Næste

Services

Foruden functional medcine og udredning, tilbyder vi også fysisk træning, stress coaching og forløb i longevity.

Fysisk & Mental Coaching

Stress Coaching

Longevity